08.06.2019р. відбулося святкування Дня села!

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

 За традицією, напередодні свята Трійці 08 червня  мешканці села Пронозівка відзначали День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Будинку культури.

 Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан, згадали працівників усіх професій та привітали їх піснями у виконанні художньої самодіяльності  Будинку культури (директор Людмила Скриль.Гаряче аплодували глядачі найменшим учасникам самодіяльності: вихованцям ЗДО «Сонечко» та учениці Пронозівської ЗОШ  Каті Худик.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся Пронозівський сільський голова Степан Скриль. Вітаючи односельчан зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

 Після урочистої частини всіх чекали і розіграш безпрограшної лотереї, і змагання по міні-футболу, і концерт гурту «Сусіди» із селища Градизьк.Окрім цього гості та жителі села Пронозівка  могли пригоститися українськими стравами та іншими смаколиками  від компанії «Велес» із м.Кременчука. Малеча бавилася на гойдалках, батутах та великих надувних гірках, встановлених прямо тут. Під кінець свята небо над селом  осяяв незвичайної краси фейєрверк.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Пронозівку.


« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *