Святкові урочистості з нагоди чергової річниці визволення нашого краю від нацистів

Вересень для всіх жителів населених пунктів Пронозівської сільської ради завжди знаменувався святковими урочистостями з нагоди чергової річниці визволення нашого краю від нацистів.

27 вересня 1943 року жодного фашистського окупанта вже не було на нашій землі.

З цієї нагоди 27 вересня 2020 року  біля пам’ятників Воїнам-визволителям в селах Кагамлик, Пронозівка та Мозоліївка  відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь Пронозівський сільський голова Скриль С.В. представники депутатського корпусу та виконкому Пронозівської сільської ради, учні та учителі місцевих шкіл , представники громадськості. До присутніх звернувся Пронозівський сільський голова Скриль С.В.: «Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни, але живою і невмирущою є пам’ять про наших земляків і тих бійців, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали. Дякуємо вам за те, що подарували мир та навчили цінувати свободу!»- сказав він.

Світлу пам’ять загиблих у боях за визволення краю присутні вшанували хвилиною мовчання, після чого відбулося покладання квітів до підніжжя пам”ятників.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *